Convocatòria de l'Assemblea General ordinária de l'SDADV, 28 d'agost 2021
Convocatòria de l’Assemblea General ordinària de l'SDADV que se celebrarà el dimecres dia 28 d'agost de 2021, a les 19 hores en primera convocatòria i a les 20 hores en segona convocatòria. 
Avís del 22-6-2021 pel qual es convoca l’Assemblea General de la Societat de Gestió de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV).


Convocatòria d’Assemblea General Ordinària de l’SDADV

En compliment del que disposen els apartats 4 i 5 de l’article 15 dels estatuts de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra (SDADV), es convoca l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà el dimecres 28 de juliol del 2021, a les 19 hores en primera convocatòria i a les 20 hores en segona convocatòria.

L’Assemblea General se celebrarà via telemàtica per un mitjà de videoconferència que determinarà l’SDADV, degut a la situació de restriccions a causa de la pandèmia provocada per la malaltia COVID-19. A l’efecte, tots aquells membres de l’SDADV que desitgin assistir a l’Assemblea General ho hauran de comunicar prèviament a l’SDADV per tal que se’ls pugui enviar l’enllaç pertinent, mitjançant l’adreça de correu electrònic sdadv@sdadv.ad i/o el número de telèfon +376 328829.

L’ordre del dia previst, és el següent:
1. Informe i aprovació, si s’escau, de l’avantprojecte de pressupost per a l’exercici 2022.
2. Elecció del representant en el Consell d’Administració dels titulars de drets d’organitzacions de radiodifusió i d’organismes que comuniquen els seus programes per mitja de fil, del representant dels titulars de drets d’autor sobre obres musicals, del representant dels titulars de drets d’autor sobre obres plàstiques i fotogràfiques, del representant dels titulars de drets d’autor sobre obres creades per a produccions escèniques, del representant dels titulars de drets d’edició sobre obres no publicades prèviament i del representant dels titulars de drets d’autor sobre altres tipus d’obres reconegudes per la Llei sobre drets d’autor i drets veïns, del 10 de juny del 1999.
3. Informació sobre l’evolució de l’SDADV.
4. Torn de precs i preguntes.
5. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’assemblea general del 28 de juliol 2021.

Per a qualsevol aclariment o informació complementària podeu contactar l’SDADV mitjançant el correu electrònic sdadv@sdadv.ad.

A Andorra la Vella, el 22 de juny del 2021Juan Diego Camúñez Marmolejo
President de l’SDADV
  
Comparteix aquest contingut:
Avís del 24-1-2023 pel qual es convoca una plaça pel lloc de treball de Director/a de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra...
Avís del 27-10-2022 pel qual es convoca l’Assemblea General Extraordinària de la Societat de Gestió de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra...
Nou president.
SDADV
Telèfon: +376 828 692 | E-mail: sdadv@sdadv.ad | Horari d'atenció al públic: dilluns a divendres de 9:30h a 13:00h - 15:00h a 19.00h
Contacte comercial - Telèfon: +376 328677 | E-mail: comercial@sdadv.ad