Què és la SDADV?

El 29 de desembre del 2011 el Consell General va aprovar la Llei 23/2011, del 29 de desembre, per la qual es constitueix la Societat de Gestió Col•lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra, publicada al BOPA núm. 3, any 24.

La Societat de Gestió Col•lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns (SDADV) és una entitat de dret públic de base associativa, amb personalitat jurídica pròpia, amb plena capacitat d’obrar i única a Andorra.

La funció principal de la SDADV és gestionar el drets patrimonials dels titulars de drets d’autor i drets veïns, per compte i en interès d’aquests titulars, mitjançant els contractes de mandat de gestió corresponents.

La SDADV també té com a finalitats, entre d’altres, contribuir al foment de la creació i la promoció de la cultura i les prestacions artístiques en general, i també impulsar la conservació i la difusió del patrimoni cultural del Principat d’Andorra.
Comparteix aquest contingut:
Convocatòria de l’Assemblea General ordinària de l'SDADV que se celebrarà el dimarts dia 19 de març de 2019, a les 19 hores en primera convocatòria i a les 20 hores en segona...
L'SDADV convoca la cinquena edició de les subvencions culturals i artístiques per a format audiovisual i musical 2018/2019.
El termini per presentar els projectes és del 27 de...
http://www.andorradifusio.ad/noticies/fer-valer-drets-autor-blues-centren
SDADV
Telèfon: + 376 328829 | E-mail: sdadv@sdadv.ad | Horari d'atenció al públic: dilluns a divendres de 9:30h a 15:30h.
Contacte comercial - Telèfon: +376 328677 | E-mail: comercial@sdadv.ad