L’SDADV anuncia un canvi en la seva presidčncia.
Nou president.
  
L’SDADV anuncia un canvi en la seva presidència.
Per decisió del Consell d’Administració de l’SDADV, des del passat 6 de març el Sr. Lluís Casahuaga Torregrossa és el nou president de de l’entitat, en agafar el relleu del Sr. Juan Diego Camuñez Marmolejo. Dins del Consell d’Administració de l’SDADV, el Sr. LLuís Casahuga és el representant dels titulars de drets sobre produccions de fonogrames.
El Sr. Lluís Casahuga estarà acompanyat en la vicepresidència pel Sr. Lluís Dejuan.
El Sr. Lluís Casahuga, nascut l’11 de febrer del 1987 a Andorra, és guitarrista, compositor, productor i artista sonor i dels nous mitjans. Es va formar al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears, on va obtenir el Títol Superior de Música en l’especialitat de Guitarra, i al Centro Superior de Enseñanza Musical Katrina Gurska de Madrid, on va obtenir el Postgrau en Sonologia Aplicada a la Composició Musical i posteriorment el Máster en Composició Electroacústica.
La seva obra individual va des de la música instrumental clàssica fins als formats d’avantguarda com la música mixta, el paisatge sonor o les instal·lacions interactives. En la seva recerca interdisciplinària ha col·laborat amb diversos artistes del país. Un exemple significatiu és el col·lectiu Mountain Alchemists, del qual va ser cofundador i amb el qual va realitzar el primer festival d’art contemporani autogestionat del país durant quatre anys, el Comartpedrosa.
Ha rebut nombrosos encàrrecs d’artistes i d’institucions públiques i privades, un dels més recents i significatius ha estat el de dur a terme la BSO pel documental Pep Aguareles, poètica de la imatge, creat en homenatge al fotògraf andorrà desaparegut el gener del 2019.
És professor de música des del 2008 i actualment és professor de guitarra i de noves tecnologies a l’Institut de Música d’Andorra la Vella, on també exerceix com a cap de departament des del 2016.
A part de l'obra més personal i la labor pedagògica, ha pogut desenvolupar altres càrrecs en diversos projectes artístics i culturals com a director, comissari, tècnic de so, mestre de llums i jurat, en festivals com l’Ull Nu, l'Andorra Sax Fest, la Biennal Andorra l'Andart i el Cicle d'Òpera d'Andorra entre altres.
Tenir a l'SDADV un professional amb aquest recorregut al capdavant, és una decisió cabdal perquè l'SDADV pugui continuar perseguint els seus objectius, el de salvaguardar el respecte envers els drets d'autor i drets veïns als drets d’autor, i el de promoure la cultura i la creació en general a Andorra.
Així mateix, mitjançant el present comunicat, tots els membres que formen el Consell d'Administració de l'SDADV volen agrair la feina feta pel Sr. Juan Diego Camuñéz Marmolejo durant tots aquests anys.

 
Comparteix aquest contingut:
Avís del 27-10-2022 pel qual es convoca l’Assemblea General Extraordinària de la Societat de Gestió de Drets d’Autor i Drets Veïns del Principat d’Andorra...
Nou president.
AVÍS DE CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L’SDADV-23/03/2022 
SDADV
Telčfon: + 376 828692 | E-mail: sdadv@sdadv.ad - mňbil: 376 328829 | Horari d'atenció al públic: dilluns a divendres de 9:00h a 13:30h - 15:00h a 17.00h
Contacte comercial - Telčfon: +376 328677 | E-mail: comercial@sdadv.ad